Over mij

Fotografie is mijn grote passie en de afgelopen jaren heb ik mij ontwikkeld en gespecialiseerd in het volgende:

  • Boudoir
  • Bodyscape
  • Esthetisch naakt
  • Glamour
  • Portret
  • Artiesten
  • Concerten

Ik ben begonnen met concertfotografie, daarin heb ik inmiddels een behoorlijke reputatie en kenmerkende eigen stijl ontwikkeld. Steeds vaker kreeg ik de vraag van artiesten of ik ook promotiefoto’s, bandfoto’s en albumfoto’s wilde maken. Daarom ben ik mij gaan verdiepen in studio- en locatiefotografie. Dat heeft geresulteerd in vele fijne samenwerkingen met diverse artiesten.

 

Ook particuliere klanten wisten mij steeds beter te vinden in de loop van de tijd. En zo wil ik mijn kwaliteiten op het gebied van fotografie altijd blijven ontwikkelen. Ik zal altijd tot het uiterste gaan om jouw wensen zo goed mogelijk te vervullen. Om de ervaring en de resultaten nog bijzonderder te maken, werk ik samen met een aantal professionele en goed opgeleide visagistes.

 

Je bent van harte welkom in de sfeervolle studio van Erwin Jonkman Fotografie!


Publicaties

De afgelopen jaren zijn mijn foto's verscheidene keren gepubliceerd op diverse websites en in verschillende bladen. 

Privacy

De privacy van mijn klanten staat hoog in het vaandel. Kies je voor een fotoshoot bij Erwin Jonkman Fotografie, ongeacht het thema, dan mag je er vanuit gaan dat ik geen enkele foto zal publiceren.

Vind ik een foto uit een geboekte shoot zo bijzonder dat ik hem graag voor mijn portfolio wil gebruiken, dan zal ik altijd eerst toestemming vragen. En ‘nee’ is dan een volledig acceptabel antwoord.

Van alle gefotografeerde dames en heren, die in mijn portfolio op deze website te zien zijn, heb ik expliciete toestemming gekregen om de foto’s te publiceren. Alle foto's zijn eigen werk en alle modellen zijn 'gewone' mensen, zoals jij en ik!