Particulier

Boudoir

Wil je het beste van jezelf laten zien? Dat kan met een boudoir fotoshoot! 

Een boudoir fotoshoot is geschikt voor iedere vrouw of stel (18+) die stijlvol, chic, sensueel en verleidelijk op de foto wil, ongeacht leeftijd of postuur.

Boudoir leent zich ook uitstekend voor zwangere dames en stellen die mooi, sexy en stijlvol op de foto willen. 

Bodyscape

In elk lichaam schuilt een prachtig landschap met verrassende uitzichten. 

 

Bodyscape is een vrij kunstzinnige en soms zelf surrealistische manier om jouw lichaam te vereeuwigen in een mooie serie foto’s.

Esthetisch naakt

Esthetica gaat over schoonheid en kunst; ik streef er naar om jouw schoonheid op kunstzinnige en stijlvolle wijze vast te leggen door middel van mooie en subtiele belichting.

Nooit ordinair, altijd smaakvol en elegant. Naakte schoonheid, maar niet te bloot, dat is altijd mijn uitgangspunt.


Portret

Een goede portretfoto laat zien wie en hoe jij bent en is een blijvende herinnering aan jou en/of aan dierbaren.

Een portret shoot is geschikt voor iedereen, van jong tot oud, samen of met het hele gezin, in de studio of op een mooie locatie.

Glamour

Een glamour shoot kan vrouwelijk en sexy zijn, maar ook zeker lekker uitbundig, stoer of over the top met een flitsende outfit en veel glitter and glamour

Alleen of samen met een vriend of vriendin, met gekleurd licht of met een rookmachine? We kunnen het zo gek maken als je zelf wilt!

Visagie

Visagie kan een zeer waardevolle aanvulling zijn voor bepaalde thema’s. Daarom werk ik samen met een aantal professionele en goed opgeleide visagistes.Tarieven