Bodyscape

In elk lichaam schuilt een prachtig landschap met verrassende uitzichten. Bodyscape is een vrij kunstzinnige en soms zelf surrealistische manier om jouw lichaam te vereeuwigen in een mooie serie foto’s. Voor mij betekent bodyscape ook elke keer weer een ontdekkingstocht, op zoek naar de mooiste invalshoeken om dat landschap vast te leggen. Mijn stijl kenmerkt zich door een stijlvolle combinatie van licht en schaduwen.

 

Een bodyscape shoot is geschikt voor iedere vrouw of man (18+) die eens anders dan anders op de foto wil. Bodyscape leent zich ook uitstekend voor zwangere dames die mooi, sexy en stijlvol op de foto willen.

Veel klanten kiezen voor een combinatie van esthetisch naakt en bodyscape in één fotoshoot; dat is uitstekend met elkaar te combineren.

Een bodyscape shoot kan een ontzettende boost voor je ego en je zelfvertrouwen zijn en geeft je een verrassende nieuwe kijk op je lichaam. Er wordt zorgvuldig gekeken om jou op je mooist in beeld te brengen.

Je wordt van A tot Z begeleid en gecoacht qua poseren en er zal alle tijd worden genomen, om in een ontspannen sfeer tot het gewenste eindresultaat te komen. Ervaring is daarom absoluut niet vereist. En je mag altijd iemand, bijvoorbeeld een vriendin of partner, meenemen als jij je daardoor beter op je gemak voelt.

 

Visagie is voor bodyscape volstrekt overbodig.


Advies: Pakket Brons 1 of 2

(Brons 2 bij een combinatie van bodyscape en esthetisch naakt)

 

Voel jij je beter op je gemak in je eigen omgeving of op compleet neutraal terrein? Dan is het natuurlijk ook mogelijk om een shoot op locatie te doen, bijvoorbeeld in jouw eigen woning of in een luxe hotelsuite. Voor een shoot op locatie maak ik altijd een prijs op maat, afhankelijk van jouw wensen en de locatie.