Boudoir

Wil je het beste van jezelf laten zien? Dat kan met een boudoir fotoshoot!

Een boudoir fotoshoot is geschikt voor iedere vrouw of stel (18+) die stijlvol, chic, sensueel en verleidelijk op de foto wil, ongeacht leeftijd of postuur. Boudoir leent zich ook uitstekend voor zwangere dames en stellen die mooi, sexy en stijlvol op de foto willen. Een unieke ervaring voor iedere dame die zich mooi, vrouwelijk en supersexy wil voelen.

Bij boudoir draait het om het totale plaatje, en het is veel meer dan een dame in lingerie. Sfeer, belichting en aankleding zijn minstens zo belangrijk.

 

Tijdens een boudoir fotoshoot draag je een outfit waarin jij je aantrekkelijk en comfortabel voelt. Of het nu een mooie stijlvolle lingerieset is, compleet met kousen en je hoogste hakken, of alleen een fraaie slip en een kanten duster, het kan allemaal.

Mijn stijl kenmerkt zich door een stijlvolle combinatie van licht en schaduwen. Door middel van subtiel, zacht licht en subtiele make-up, kunnen we de beste versie van jezelf samen op de foto zetten.

Een boudoir fotoshoot kan een ontzettende boost voor je ego en je zelfvertrouwen zijn. Er wordt zorgvuldig gekeken om jou op je mooist in beeld te brengen.

Je wordt van A tot Z begeleid en gecoacht qua poseren en er zal alle tijd worden genomen, om in een ontspannen sfeer tot het gewenste eindresultaat te komen. Ervaring is daarom absoluut niet vereist. En je mag altijd iemand, bijvoorbeeld een vriendin of partner, meenemen als jij je daardoor beter op je gemak voelt.

 

Het is een absolute aanrader om visagie in te zetten voor deze fotoshoot.


Advies: Pakket Zilver 1&2 of Goud 1&2

(natuurlijk ben je vrij om voor Brons te gaan, maar met visagie wordt de ervaring specialer en worden de resultaten vaak veel mooier).

 

Voel jij je beter op je gemak in je eigen omgeving of op compleet neutraal terrein? Dan is het natuurlijk ook mogelijk om een shoot op locatie te doen, bijvoorbeeld buiten, in jouw eigen woning of in een luxe hotelsuite. Voor een shoot op locatie maak ik altijd een prijs op maat, afhankelijk van jouw wensen en de locatie.