Esthetisch naakt

Esthetica gaat over schoonheid en kunst; ik streef er naar om jouw schoonheid op kunstzinnige en stijlvolle wijze vast te leggen door middel van mooie en subtiele belichting. Nooit ordinair, altijd smaakvol en elegant. Naakte schoonheid, maar niet te bloot, dat is altijd mijn uitgangspunt.

 

Een esthetisch naakt shoot is geschikt voor iedere man, vrouw of stel (18+) die stijlvol, sensueel en verleidelijk op de foto wil, ongeacht leeftijd of postuur. Esthetisch naakt is ook uitermate geschikt voor zwangere dames en stellen die mooi, sexy en stijlvol op de foto willen.

Het gaat over jou: over jouw persoonlijkheid en jouw eigen lijf. Er wordt zorgvuldig gekeken om jou op je mooist in beeld te brengen. Een esthetisch naakt shoot kan een ontzettende boost voor je ego en je zelfvertrouwen zijn.

 

Ervaring is absoluut niet vereist. Natuurlijk mag je altijd iemand, een vriendin of partner, meenemen als jij je daardoor beter op je gemak voelt.

 

Visagie is voor esthetisch naakt niet echt nodig.


Advies: Pakket Brons 1&2

(Brons 2 bij een combinatie van bodyscape en esthetisch naakt. En natuurlijk ben je vrij om voor Zilver of Goud te gaan, maar visagie voegt bij esthetisch naakt minder toe, omdat het gezicht een veel minder prominent onderdeel van het geheel is).

 

Voel jij je beter op je gemak in je eigen omgeving of op compleet neutraal terrein? Dan is het natuurlijk ook mogelijk om een shoot op locatie te doen, bijvoorbeeld buiten, in jouw eigen woning of in een luxe hotelsuite. Voor een shoot op locatie maak ik altijd een prijs op maat, afhankelijk van jouw wensen en de locatie.