Glamour

Een glamour shoot kan vrouwelijk en sexy zijn, maar ook zeker lekker uitbundig, stoer of over the top met een flitsende outfit en veel glitter and glamour.

Alleen of samen met een vriend of vriendin, met gekleurd licht of met een rookmachine? We kunnen het zo gek maken als je zelf wilt!

 

Een glamour shoot is geschikt voor iedere vrouw of stel (16+) die stijlvol en glamourreus en/of lekker gek op de foto wil, ongeacht leeftijd of postuur.

Er wordt zorgvuldig gekeken om jou op je mooist in beeld te brengen. Ervaring is absoluut niet vereist. Je wordt van A tot Z begeleid en gecoacht qua poseren en er zal alle tijd worden genomen, om in een ontspannen sfeer tot het gewenste eindresultaat te komen.

Bij modellen onder de 18 jaar moet er gedurende de gehele shoot een ouder, verzorger of een andere volwassene aanwezig zijn.

Visagie is aan te raden bij een glamour shoot!


Advies: Pakket Zilver 1&2 of Goud 1&2

(Natuurlijk ben je vrij om voor Brons te gaan, maar met visagie wordt de ervaring specialer en worden de resultaten vaak veel mooier).

 

Voel jij je beter op je gemak in je eigen omgeving of op compleet neutraal terrein? Dan is het natuurlijk ook mogelijk om een shoot op locatie te doen, bijvoorbeeld buiten, in jouw eigen woning of in een luxe hotelsuite. Voor een shoot op locatie maak ik altijd een prijs op maat, afhankelijk van jouw wensen en de locatie.